Nález mŕtvoly muža na Domaši, požiar vozidla v Snine

19.07.2006 Celý región

Včera vo večerných hodinách sa našla vo vodnej nádrži Domaša, časť Tišava, okr. Stropkov, vo vzdialenosti asi 15 m od brehu nádrže mŕtvola muža nezistenej to...
Včera vo večerných hodinách sa našla vo vodnej nádrži Domaša, časť Tišava, okr. Stropkov, vo vzdialenosti asi 15 m od brehu nádrže mŕtvola muža nezistenej totožnosti.

Policajti preverovaním na mieste zistili, že ide o mŕtvolu muža vo veku 40 – 50 rokov, výšky asi 175 -180 cm, s nakrátko ostrihanými vlasmi, oblečeného v červeno-čiernej karovanej košeli s dlhým rukávom a hnedých nohaviciach s vreckami po oboch bokoch v strednej časti nohavíc. Na nohách mal obuté hnedé kožené poltopánky a na ľavej ruke mal pánske náramkové hodinky zn. Agueen.
Telo nebohého bolo prevezené do márnice v Stropkove a následne do Prešova, kde bude vykonaná súdne pitva, ktorú nariadil Svidnícky vyšetrovateľ . Pitva bude vykonaná dnes za účelom zistenia príčiny smrti neznámeho muža.
Policajný vyšetrovateľ vo Svidníku včera začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Polícia pátra po totožnosti mŕtveho muža.

Požiar vozidla v Snine
Dnes v noci okolo 01.53 h na policajnú linku 158 v Humennom oznámila 33 ročná žena zo Sniny, že došlo k požiaru terénneho auta Mitsubischi Pajero 2,5 TD , ktoré bolo zaparkované pred jedným z rodinných domov na Puškinovej ulici v Snine.
Policajti na mieste činu zistili, že v čase o 01.30 h doposiaľ neznámy páchateľ v pravej prednej časti auta založil požiar a z miesta ušiel. Majiteľovi auta jeho podpálením a zničením vznikla škoda vo výške najmenej 500 000, - Sk. Poverený policajt skráteného vyšetrovania v Snine začal vo veci trestné stíhanie za prečin poškodzovania cudzej veci.

Opitý muž vystrájal v pohostinstve
Policajti skráteného vyšetrovania v Sabinove vyšetrujú trestné činy poškodzovania cudzej veci, nebezpečného vyhrážania a výtržníctva, ktorých sa dopustil včera o 18.00 hod. v obci Svinia v pohostinstve 26-ročný miestny muž. Ten pod vplyvom alkoholu poškodil vchodové dvere pohostinstva, vo vnútri ničil zariadenie, stoly aj stoličky , ktoré hádzal po majiteľovi pohostinstva. Okrem toho slovne sa mu vyhrážal zabitím a vulgárne nadával aj ostatným hosťom v pohostinstve. Majiteľovi svojim konaním spôsobil škodu na majetku vo výške 20 000, - Sk.

Pod vplyvom alkoholu napádal hostí v staničnom bufete
Včera o 18.25 h v bufete na autobusovej stanici v Starej Ľubovni došlo k bitke viacerých mužov. V uvedenej dobe 57-ročný muž zo Starej Ľubovne, v minulosti už 1 krát súdne trestaný, pod vplyvom alkoholických nápojov vulgárne nadával na rómskych zákazníkov a vyhrážal sa im. Po príchode jedného z nich tiež 57-ročného Staro-Ľubovňančana do výčapu vytiahol z vrecka nohavíc kuchynský nôž a bezdôvodne ho týmto nožom pichol do krku a brucha. V ďalšom konaní mu ostatnými zákazníkmi bolo zabránené.
Poranený muž po ošetrení v nemocnici sa bude doma liečiť zo zranení asi 8 dní.
Policajný vyšetrovateľ v Starej Ľubovni začal trestné stíhanie pre zločin pokusu ublíženia na zdraví a vzniesol agresívnemu útočníkovi obvinenie. Z dôvodu, že obvinený muž bol zjavne pod vplyvom alkoholu, polícia ho obmedzila na osobnej slobode a ponechala na vytriezvenie na polícii.
 

Vyberte región

mark